SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
WCR championship 2016
July 21st, 2016 by admin

shutterstock_398005984Mesterskapet er i full gang og her går det unna! Mesterskapet er anerkjent av Fédération Internationale de l’Automobile (FIA) som det aller viktigste og mest prestisjefulle rallyløpet i verden. Førere og lag konkurrerer i hele 14 løp, verden rundt.

Et langt mesterskap

Mesterskapet startet opp med Rally Monte Carlo i januar, og vil bli avsluttet med Rally Australia i november. Det er Sébastien Ogier som er forsvarende tittelmester fra i fjor. At Ogier vant Sweden Rally i februar samt Rally Monte-Carlo var derfor ikke en stor overraskelse. Værforholdene i Sweden Rally skiftet, noe som gjorde at løpet måtte kortes ned, da is og snø faktisk smeltet og det ble umulig å kjøre med vinterdekk. I juli vil Neste Rally Finland avholdes i Jyväskylä. Hvem vil vinne løpet på de krevende finske veiene? Vil du øke spenningen enda mer, hvorfor ikke satse en slant på de norske gutta? Oddstipping er morsomt, og nå for tiden kan man jo følge med på liveodds på Norgekasino direkte med mobilen. Så kan du følge oddsutviklingen og løpet samtidig!

Se opp for disse racerne

Det er til nå nevnte Sébastien Ogier som ligger på toppen av rankingen. Franske Ogier vant hele 8 løp i fjorårets mesterskap og er selve gullgutten til Volkswagen. Ambisiøse Ogier vil nok gjøre sitt beste for å vinne også i år. Men, han må faktisk se opp for to nordmenn (og en del andre gode rallysjåfører så klart). Andreas Mikkelsen (ja, han fra “Best av de beste” på TV2) er en ung og lovende rallysjåfør. Han tok andreplassen i Rally Monte-Carlo, og suser videre i håp om å følge i fotsporene til Petter Solberg. Mads Østberg (jepp, han fra Masterchef) henger også med i svingene i årets WCR championship med en fjerde plass i Rally Monte-Carlo og en tredje plass i Rally Sweden. Det blir spennende å følge disse norske rallyhåpene videre!


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa